Yssi’s Beach Knokke

Tijd voor ontspanning en apéro feestjes.

Yssi’s Beach Knokke is een uitstekende plaats om uw feest te vieren of uw evenement plaats te laten vinden. We aanvaarden grote groepen hoewel we ons strand niet volledig privé kunnen maken. Heerlijk genieten tijdens uw feest van het uitzicht over strand, zee en de zonsondergang in hartje Knokke!

Yssi's Beach Bar Knokke

Yssi’s Beach Knokke

Lounge, gezelligheid, sfeer en gastvrijheid zijn onze troeven. Dit vertalen wij in onze inrichting door het neerzetten van o.a. palmbomen en grote loungebanken.

Het strand kan je ook afhuren voor feesten en party’s en onze medewerkers staan telkens klaar om je met de glimlach te bedienen.

De frozen cocktail Strawberry Daiquiri is één van onze toppers. Check onze andere cocktails, diverse dranken en tapas op onze kaart.

“Life is better at the beach!”

Yssi’s Beach Knokke biedt u een waaier aan mogelijkheden! De gezellige bar en hippe loungebanken maken van Yssi’s Beach de ideale locatie om te relaxen en te genieten.

Er is een nieuw petanque plein aangelegd en voor de kinderen hebben we een speeltuin met twee glijbanen, nestschommel, trampoline en een wipplank.

Reservaties: yssis@telenet.be of rechtstreeks aan de bar.

Sorry, the comment form is closed at this time.